marți, 16 aprilie, 2024
24.2 C
Chișinău
Acasă Advertoriale FOTO. Rebranding-ul companiei Mikro Kapital Moldova a fost anunțat în cadrul evenimentului oficial

FOTO. Rebranding-ul companiei Mikro Kapital Moldova a fost anunțat în cadrul evenimentului oficial

0
FOTO. Rebranding-ul companiei Mikro Kapital Moldova a fost anunțat în cadrul evenimentului oficial

După șase ani de activitate, timp în care a câștigat încrederea și fidelitatea clienților din țară, compania de microcreditare Credit CMB și-a luat o nouă identitate de brand, păstrând aceleași avantaje și valori. Astfel, prezent în peste 18 țări, grupul internațional Mikro Kapital va fi mai aproape și de clienții din Moldova.

Rebranding-ul companiei Mikro Kapital Moldova (ex-Credit CMB) a fost anunțat în cadrul evenimentului oficial, la care au fost prezenți clienții fideli ai companiei, partenerii și oaspeți internaționali, care fac parte din top managementul Grupului Mikro Kapital.

Grigory Chorayan, vicepreședinte Mikro Kapital Group (Luxembourg), Președintele Consiliului de Administrație, membrul Consiliului de Supraveghere al companiilor de microfinanțare și factoring din Republica Moldova, România, Rusia și Tadjikistan a menționat că, această schimbare a fost adoptată datorită rezultatelor financiare foarte bune înregistrate de Credit CMB în acești 6 ani, iar în continuare urmează noi proiecte de succes la nivelul întregului grup financiar.

„Grupul de companii Mikro Kapital acordă microfinanțare țărilor din teritoriul Drumului Mătăsii, începând cu Indonezia, Italia, România, dar și Republica Moldova. Acum 6 ani, când a fost fondată Compania Credit CMB, vedeam potențial pe piața Moldovei. Creând parteneriate bazate pe încredere cu clienții noștri am ajuns să avem deja 6 filiale în Moldova, având un portofoliu de creditare de aproape 15 milioane de euro. În țările vecine, suntem la fel unii dintre cei mai buni pe piața de microfinanțare, astfel, am decis să lucrăm în continuare sub numele de Mikro Kapital. Spre deosebire de alte, companii ce acordă microfinanțare, oferim credite avantajoase inclusiv pentru fermieri. Circa jumătate din creditele acordate țin de sectorul agrar. Planificăm să ne dezvoltăm și în continuare, iar unul dintre obiectivele stabilite este facilitarea de mai departe a accesării creditelor. Ne bucurăm de succesul fiecărui client, mai ales când știm că, inclusiv și datorită aportului nostru afacerea a devenit prosperă, a menționat Grigory Chorayan.

În cadrul evenimentului, Sergiu Țurcanu, CEO Mikro Kapital Moldova, a declarat că, succesul de care se bucură compania, nu ar fi fost atins fără aportul adus de fiecare membru al echipei, formată din tineri profesioniști, dinamici, cu o experiență vastă în creditarea întreprinderilor mici și mijlocii.

„Mă bucur mult că aceste schimbări sunt realizate împreună cu partenerii noștri. Însăși denumirea Mikro Kapital reflectă pe deplin ceea ce propunem. Astăzi, compania oferă microfinanțare în peste 18 țări, în Republica Moldova fiind de circa 6 ani. Până acum am activat sub numele de Credit CMB și fără a ne ascunde sub un nume internațional am reușit să ajungem un jucător foarte important pe piața de finanțare a Republicii Moldova. Suntem în top 10 printre organizațiile de microfinanțare, dar tindem să devenim și mai buni. Scopul nostru este de a dezvolta, prin activitatea pe care o avem, economia națională, dar și să fim promotorii unei finanțări responsabile. Zi de zi, susținem ideile clienților noștri și le suntem alături. Cei peste 3500 de clienți, cărora le-am acordat per total circa 260 de milioane de lei, au reușit să-și dezvolte afaceri frumoase. Chiar dacă suntem pe piața Republicii Moldova deja de peste 6 ani, este abia începutul, ne vom dezvolta în continuare alături de clienții noștri. Mikro Kapital este o întreagă filosofie, deoarece Totul începe cu Mikro”.

Clienții fideli ai companiei, prezenți la eveniment, au menționat că apreciază Mikro Kapital, datorită valorilor pe care le are: rapiditatea, flexibilitatea și transparență, nemaivorbind de ofertele avantajoase și siguranța pe care o au, chiar dacă accesează un credit.

„Echipa Mikro Kapital merită toată încrederea și respectul”

Producătorul agricol Andrian Păunescu este clientul fidel al companiei Mikro Kapital deja de peste 1,5 ani, perioadă în care a reușit să acceseze circa 7 credite, dar și în care s-a convins că, având parteneri de încredere, poți sigur să-ți creezi planuri pentru ziua de mâine.

„Cred că, agricultura este una dintre cele mai vulnerabile ramuri, iar noi, cei ce avem afaceri în acest sector, avem nevoie de suportul cuiva. Eu acest suport l-am găsit la Mikro Kapital. Deja de peste 1,5 ani sunt clientul fidel al acestei companii și voi colabora în continuare. În această perioadă, am accesat deja 7 credite. Tot ceea ce împrumut investesc în afacere, iar, sincer vorbind, o bună parte din ceea ce deja am reușit să obțin este datorită Mikro Kapital. Specialiștii acestei companii sunt unii dintre cei mai calificați și, important este că, au încredere în noi. Când am solicitat primul credit, nu aveam o istorie creditară, dar mi s-a acordat suma pe care am dorit-o rapid. Sunt foarte mulțumit și recomand și altor producători Mikro Kapital”, a spus Andrian Păunescu.

Un alt client al Companiei Mikro Kapital este Mihai Misnei, din raionul Fălești. Acesta susține că, până acum nu credea că să accesezi un credit este atât de ușor, mai ales că, datorită ofertei Mikro Kapital, va putea solicita și subvenții din partea statului pentru a-și acoperi o parte din cheltuieli.

„Am apelat la Mikro Kapital recent. Sunt foarte mulțumit, au reușit într-un termen scurt să devină „Compania mea preferată de microcreditare”. Am solicitat inițial un credit de la altă bancă, dar termenii deja trecuse și așa și nu primisem un răspuns concret, după care mi-au prezentat o ofertă care nu mă aranja. Un prieten mi-a recomandat Mikro Kapital, care în doar 3 zile mi-au transferat suma necesară în cont. Acum, afacerea mea se dezvoltă și mă bucur mult că am reușit la momentul potrivit să beneficiez de acest suport. Având o fabrică de conserve, am investit banii în extinderea afacerii. Aș spune că, Mikro Kapital prezintă multiple avantaje, cum ar fi: rapiditate, condiții avantajoase și grafic flexibil. Pe lângă acestea, creditul a fost acordat pentru SRL, respectiv pot solicita și subvenționare din partea statului. Afacerile în agricultură sunt deosebite, iar Mikro Kapital are acea abordare de care avem nevoie pentru a le dezvolta”.

În cadrul evenimentului clienții Mikro Kapital au participat la o tombolă cu premii, iar cei mai norocoși au primit certificate cu reduceri la accesarea creditelor.

Compania Mikro Kapital este prezentă în orașele Chișinău, Bălți, Soroca, Drochia, Comrat și Edineț, iar doritorii de a accesa un credit la cele mai avantajoase condiții pot vizita una dintre filialele Companiei:

  • Chișinău, str. Puskin 45, bloc B, et.1, MD 2005, tel.: 0(22) 62-88-22
  • Bălți, str. Ștefan cel Mare 39/3, MD 3100, tel.: 0(231) 5-92-22
  • Comrat, str. Gălățeană 11, et. 1, of.2, MD 3801, tel.: 0(298) 2-71-11
  • Soroca, str. Independenței 75/4, of. 7, MD 3000, tel.: 0(230) 6-80-82
  • Drochia, str. 31 August 1989, 33, et.2, MD 5200, tel.: 0(252) 6-80-82
  • Edineț, str.Independenței 55/5, MD 4601, tel.: 0(246) 3-02-22