image
Sursa foto: mai.gov.md

Năstase, întrevedere cu Hogan și Michalko: „UE și SUA vor susține MAI în realizarea obiectivelor de dezvoltare”

Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a avut o întrevedere oficială cu Șeful Delegației UE în Republica Moldova, Peter Michalko, și cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan.

Oficialii au discutat despre dezvoltarea relațiilor de colaborare existente și posibilitățile de continuare a proiectelor comune pe domeniile gestionate de MAI, care vor spori gradul de securitate în țară.

„Ministrul Afacerilor Interne a menționat că prioritățile de activitate ale ministerului vor fi stabilite în baza programului Guvernului nou investit, iar pentru ca aceste priorități să aducă rezultate, suportul partenerilor de dezvoltare este unul important și așteptat”, informează un comunicat al MAI.

Astfel, șeful Delegației UE în Republica Moldova, Peter Michalko, a asigurat MAI de suportul continuu pentru reforme pe baza de proiecte de twinning, proiecte cumune cu societatea civilă, etc.

În cadrul dialogului, ambasadorul SUA a subliniat importanța identificării priorităților conducerii noi, care ulterior vor fi un indicator bun în realizarea obiectivelor comune de colaborare.

La final, înalții reprezentanți ai UE și SUA și-au exprimat deschiderea și interesul pentru a oferi în continuare suportul necesar Ministerului Afacerilor Interne, dar și Guvernului.

Năstase, ambasadoriNăstase, ambasadori

Năstase, ambasadoriNăstase, ambasadori
Năstase, ambasadoriNăstase, ambasadori

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: