Ultima oră! Lidia Chireoglo, numită de Parlament, directoare interimară CNA

În ședința de astăzi a Parlamentului s-a decis că interimatul funcției de director CNA va fi deținută de directoarea adjunctă a CNA, Lidia Chireoglo. Propunerea a fost susținută cu 56 de voturi.

Foto: Lidia Chirioglo/google

Lidia Chireoglo are 38 de ani, este absolventă a facultăţii de drept economic a ULIM. Are o experienţă profesională de 13 ani în domeniul jurisprudenței, este căsătorită şi are doi copii.

În activitatea sa, directorul Centrului este asistat de doi adjuncţi. Prin urmare, va mai fi organizat un concurs pentru ocuparea celei de-a doua funcţie de vice-director.

Noua directoare a apărut și în vizorul presei, atunci când a participat la concursul public pentru funcția de șef al Autorității Naționale de Integritate. Dânsa a trecut toate etapele concursului până la proba testului la poligraf, dar a cerut amânarea verificării la această probă, astfel câștigătoare a fost desemnată Rodica Antoci.

Potrivit declarației de avere, în anul 2017 Chireoglo a declarat un salariu de circa 230.000 de lei din activitatea de la CNA. În timp ce șoțul ei a ridicat un salariu de 58.000 de lei, de la propria afacere SRL „Cargocentru”. Alte 13.100 de lei au fost din donații de la zilele de naștere.


Pub