România: Decizie în cazul lui Liviu Dragnea. Fostul șef al PSD rămâne la Rahova, în regim închis

Potrivit unor surse din ANP, Dragnea va rămâne la Rahova, în regim închis. De altfel, şi el ceruse să rămână în continuare la acest penitenciar, pentru a fi vizitat mai uşor de rude şi apropiaţi, scrie știrileprotv.ro

Foto: capital.ro

Amintim că acum două zile, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu în dosarul “DGASPC Teleorman”, care viza angajarea fictivă a Adrianei Botorogeanu şi a Anisei Niculina Stoica.

Potrivit DNA, cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul organizaţiei PSD Teleorman.

DNA mai susţine că, în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea coordona şi controla activitatea DGASPC Teleorman, instituţie în cadrul căreia au fost încadrate Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

În aceeași zi, Liviu Dragnea a mers să se predea autorităților. Fostul șef PSD a fost încarcerat în Panitenciarul Rahova din România.

Tot pe 27 mai, liderii PSD s-au întâlnit în ședință de urgență și au decis ca prim-ministra Viorica Dăncilă să preia funcția de președintă a PSD.


Pub