15:21:24 18.04.2024
Stiri

Propunerea democraților de a crea o comisie parlamentară care să ancheteze finanțarea PSRM din Rusia, RESPINSĂ în Parlament de parlamentarii socialiști și „ACUM”. Greceanîi: „Este foarte important ceea ce ați spus Dvs.”

Politică 18.06.2019 10:25 Vizualizări1889 Autor: Ziarul National
Propunerea democraților de a crea o comisie parlamentară care să ancheteze finanțarea PSRM din Rusia, RESPINSĂ în Parlament de parlamentarii socialiști și „ACUM”. Greceanîi: „Este foarte important ceea ce ați spus Dvs.”


Propunerea democraților de a crea o comisie parlamentară de anchetă care să investigheze finanțările din exterior pentru activitatea unor partide politice din R. Moldova a fost respinsă în ședința de astăzi a Parlamentului de parlamentarii socialiști și cei din Blocul „ACUM”.

Inițiativa a fost sonorizată de deputatul democrat Vlad Cebotari care a spus că „asemenea acțiuni nu pot fi neglijate”, fiindcă încalcă prevederi din Codul Electoral și cad sub incidența Codului Penal.

„Este foarte important ceea ce ați spus dumneavoastră, numai că noi în Parlament nu trebuie să muncim pe baza speculațiilor din presă”, a declarat președinta Parlamentului, socialista Zinaida Greceanîi.

În favoarea acestei propuneri au votat doar 26 de deputați democrați.

CITIȚI și Noi IMAGINI VIDEO cu președintele Dodon, care ar cere bani de la Plahotniuc pentru întreținerea PSRM: „La noi câte 600-700 de mii pe lună…”

Menționăm că, recent, în spațiul public au apărut mai multe îregistrări video în care președintele Igor Dodon cerea bani de la Vlad Plahotniuc, spunând că, lunar, primea din Rusia pentru activitatea Partidului Socialiștilor de la 700 de mii până la un milion de dolari.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md