Tesla s-a apucat să vândă maşini electrice rulate, verificate şi cu garanţie

Compania americană Tesla a început să vândă mașini rulate şi o face online, absolut fără nici un intermediar. Toate mașinile disponibile pot fi găsite pe un website special. La dispoziţie se pun atât exemplare Model 3, cât şi Model S sau Model X.

Potrivit producătorului, înainte de revânzare, fiecare mașină este testată şi verificată din punctul de vedere a 70 de parametri. Fiecare electromobil second hand mai este oferit cu o garanţie de doi ani sau 160.000 de km sau cu una valabilă timp de patru ani sau 80.000 de km parcurşi.

La momentul dat, maşini rulate Tesla pot fi cumpărate în mai multe oraşe şi ţări de pe glob, în limita stocului disponibil. În particular în SUA, dacă este nevoie de livrat un electromobil în afara oraşului San Francisco, va trebui achitată o taxă suplimentară de 2.000 de dolari.

Automobilele electrice second hand care sunt vândute oficial de către Tesla sunt mai ieftine decât cele noi cu până la 20%.

Vezi şi: (video) Experienţă de utilizator. Cum arată o Tesla Model S la 725000 de km şi ce s-a schimbat la ea

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/