image
Sursa foto: Getty Images

Miliardarul care a finanțat, din umbră, nunta lui Sergio Ramos cu Pilar Rubio și ce se ascunde în spatele acestui gest

Nunta cuplului Sergio Ramos - Pilar Rubio a fost, fără îndoială, evenimentul monden al anului 2019. Peste 500 de invitați au luat parte la sărbătoarea care a avut loc sâmbătă, la Sevilla.

Presa din Spania scrie azi că evenimentul, care a inclus o ceremonie într-o celebră catedrală și o petrecere la care au cântat cei de la AC/DC, a fost plănuit de luni bune, pentru ca totul să fie de neuitat. Totuși, cheltuielile au fost împărțite.

Diario Sevilla anunță că Amazon, compania deținută de miliardarul Jeff Bezos, a suportat o parte importantă a sumei plătite pentru organizarea acestui eveniment.

Sursa citată menționează și motivul pentru care celebra companie a decis să suporte o parte din cheltuielile de la nuntă, lucru care trebuia să rămână secret, dar a fost descoperit de jurnaliștii iberici.

Starul lui Real Madrid filmează, în prezent, un documentar format din 8 părți, pentru Amazon. Seria va fi transmisă pe platforma Amazon Prime și dorește să scoată în evidență viața de zi cu zi a fotbalistului. Imagini de la nunta cu Pilar Rubio vor apărea în această producție.

Ramos a anunțat că a început filmările pentru documentarul creat de Amazon încă din luna ianuarie, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Presa din Spania anunță că imaginile de la nuntă vor fi prezentate într-un episod întreg, care va dura o jumătate de oră.

Documentarul despre viața lui Sergio Ramos va fi lansat pe platforma Amazon Prime la finalul acestui an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: