image
Sursa foto: Getty Images

Noi probleme pentru Cristiano: Ronaldo a primit o citaţie pentru a se prezenta în faţa unui tribunal din SUA

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, acuzat de viol în SUA, a primit personal o citaţie pentru a se prezenta în faţa unei instanţe din această ţară, potrivit unor documente depuse vineri de avocaţii săi la un tribunal federal din Nevada.

Ronaldo, de cinci ori câştigător al Balonului de Aur, este anchetat pentru că ar fi violat o tânără americancă în urmă cu zece ani. Kathryn Mayorga, în vârstă astăzi de 35 de ani, afirmă că portughezul a abuzat de ea pe 13 iunie 2009 în camera sa de hotel din Las Vegas, după ce ea i-a refuzat avansurile şi şi-a protejat sexul cu mâinile.

Actualul jucător al lui Juventus Torino respinge aceste acuzaţii. Procedura judiciară a decurs lent după depunerea plângerii în luna septembrie. Potrivit unor media, avocaţii americani ai lui Mayorga au întâmpinat multe dificultăţi în a-i înmâna personal lui Ronaldo citaţia pentru a compărea în faţa unui tribunal din Las Vegas, aşa cum cere legea din Nevada.

Conform unor documente depuse vineri de avocaţii săi în faţa justiţiei americane, atacantul de 34 de ani a primit acum personal citaţia, ceea ce va permite justiţiei să-şi urmeze cursul. La începutul acestui an, poliţia din Las Vegas a solicitat o probă ADN din partea lui Ronaldo, pentru a o compara cu probele recoltate de pe rochia denunţătoarei.

Juventus a indicat în martie că turneul său estival va avea loc în acest an în Asia, nu în SUA, ca anii trecuţi.

Un alt fotbalist vedetă, brazilianul Neymar, a fost acuzat recent de viol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: