Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IUNIE 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Luna Plină în Săgetător ne va cere, la modul general, să încheiăm o etapă de viață cu care nu mai rezonăm, iar în contextul astrologic al momentului poate fi vorba inclusiv de o încheiere a unui episod karmic, unui episod din trecut. Formată în opoziție cu Soarele din zodia Gemeni, această lunație va activa puternic axa carieră-familie și va scoate la suprafață toate nemulțumirile și dezacordurile existente în aceste zone. În plus, guvernatorul zodiei Săgetător, Marele Benefic, Jupiter, retrogradează în zodia Săgetător, aspect deloc ajutător în această perioadă. Recomandăm căutarea echilibrului emoțional, abordarea unei atitudini înțelepte și întoarcerea la credință și spiritualitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi puternic încercați de această Lună Plină în sectorul filozofiilor de viață. Zona emoțională va fi activată și vor fi momente în care nativii vor simți din lăuntrul lor să facă o schimbare. Cei care nu sunt mulțumiți de locul de muncă actual pot căuta altceva. De asemenea, o schimbare majoră de principii și valori va avea loc într-o călătorie sau în urma participării la un curs, în urma discuției cu o persoană înțeleaptă, mai ales că îl au alături pe Micul Videcător și Înțeleptul zodiacului, Chiron, care a intrat în zodia Berbec pentru următorii 7 ani. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să asculte sfaturile care vin spre ei.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o serie de oportunități în această perioadă, toate cu rol de a aduce ceva nou în viața lor, de a produce o schimbare, mai ales că nativii au alături planeta marilor schimbări, Uranus, care a intrat în zodia Taur pentru următorii 7 ani. Astfel, vedem ca nativii să-și schimbe domiciliul, să-și schimbe țara, posibil chiar pentru un loc de muncă mai bun. Cei care urmează cursuri acum vor fi favorizați de această lunație să învețe, să afle lucuri noi (surprinzătoare) care să-i ajute în viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie foarte atenți la lecțiile de viață pe care le au de învățat acum și să dea dovadă de conștiinciozitate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă impactantă în zona partenerială. Cu toate că impactul va fi resimțit și în zona afacerilor, a carierei, marile decizii se vor lua în zona sentimentală, mai ales că planeta iubirii, Venus, a intrat în zodia Gemeni. Acești nativi vor încheia o relație, o căsnicie și vor avea ocazia să vadă cu alți ochi familia, să-și recontureze imaginea asupra căminului. Aspectul va fi pozitiv și benefic pe termen lung chiar dacă acum vor simți că se sufocă cu propriile emoții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se gândească la binele lor în perspectivă și să fie mai optimiști.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac prind foarte mult curaj odată cu formarea aspectului de Lună Plină și-și vor menține poziția cel puțin o lună de acum înainte. Vedem ca nativii să facă ceea ce nu au mai făcut până acum pentru că s-au autorestricționat, iar acum cu atât mai mult vor acționa pentru că planeta Marte a intrat în zodia Rac. Totodată, vedem ca nativii să spună lucrurilor pe nume cu multă îndrăzneală și vor fi favorizați puternic de planeta comunicării, Mercur, care a intrat în zodia Rac. Nativii își vor lărgi cercul de prieteni și-și vor recontura cu multă încredere în ei înșiși aspirațiile de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o propunere de avansare în carieră, de schimbare a funcției.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot începe să vadă cu alți ochi viața. Nativii își pot schimba prioritățile în această perioadă și pot căuta să dea noi sensuri întâmplărilor din viața. Poate fi un moment în care își vindecă trecutul, rezolvă o karmă și merg mai departe. Sectorul sentimental poate fi amprentat de această Lună Plină și pot încheia o relație care nu le mai este pe plac, cu care nu mai rezonează. Horoscopul de azi pentru zodia Leu aduce dialoguri pe tema copiilor sau, în alte cazuri, pe teme legate de creație și artă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de o perioadă impactantă în zona personalității, a principiilor și credințelor personale. Nativii vor simți nevoia de schimbare interioară și vor face tot ce este nevoie în acest sens, de la înscrierea la niște cursuri și până la schimbarea locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poatea duce dialoguri lămuritoare cu membrii familiei și în unele cazuri le poate aduce chiar resursele necesare pentru a-și achiziționa o locuință, pentru a o renova sau reamenaja.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot face o schimbare profesională în această perioadă. Fie nativii se apucă de cursuri de perfecționare care să le aducă o nouă perspectivă în carieră, fie schimbă locul de muncă, fie descoperă un talent pe care-l transformă în bani. Se cere atenție și prudență în dialogul cu colegii de muncă, cu vecinii, cu apropiații, chiar și cu rudele. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează deplasările pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți ca în toată această perioadă să fie prudenți cu veniturile, să nu facă cheltuieli nesăbuite sau să investească în zone riscante. Pe de altă parte, nu este exclus să apară probleme cu legea, cu autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce încheierea unui proiect și culegerea roadelor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor, iar aspectul le cere nativilor să încheie o etapă cu privire la credințele personale, la principiile după care se ghidează, în special cele legate de viața de familie și de persoana iubită, mai corect spus de soț/soție. Pentru nativi poate fi încheierea unei etape în aceste zone. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie atenți la acele situații care se repetă în viața lor. Vor trebui eliminate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn se pot confrunta cu frici din trecut, angoase și este momentul să le elibereze, să le vindece. Nativii sunt sfătuiți să se întoarcă la divinitate, să-și îndrepte mai mult atenția către zona spirituală a vieții și mai puțin către cea materială. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și manifeste mai mult emoțiile și sentimentele.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de dialoguri cu prietenii pe teme legate de afaceri. Nativii pot pune la cale un plan, un proiect care se poate dovedi costisitor, dar care poate aduce roadele așteptate. Atenție la conflictele de interese! Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce încheierea unei relații de prietenie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte în această perioadă de remarcabile oportunități legate de carieră. Nativii se pot afirma și pot încheia o etapă la locul de muncă pentru a deschide alta. Se pot semna contracte avantajoase acum care să le îmbunătățească veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce încheierea unui mariaj celor care au întreprins demersuri în acest sens.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *