Televiziune digitală şi Internet de mare viteză de la Moldtelecom la doar 85 lei pe lună

Prinde cea mai generoasă ofertă a verii de la Moldtelecom! Televiziune interactivă cu cele mai multe canale HD şi Internet fix de mare viteză la jumătate de preţ timp de 6 luni. Ce poate fi mai tare pentru timpul petrecut frumos alături de cei dragi, decât accesul la orice conţinut TV sau online dorit.

Foto: Moldtelecom

Cu abonamentul TV+Internet de la Moldtelecom, dispui de 130 de canale TV, 30 dintre care în format HD şi Internet fix stabil de 100 Mbps la dor 85 lei pe lună. Şi asta nu e tot, pentru că în abonament mai ai incluse adiţional cele mai faine servicii: Megogo şi Multiscreen. Şi, important, conectarea, mediaboxul şi echipamentul wifi sunt gratuite. Iar ca să fii sigur că ai cea mai bună ofertă, e suficient să expediezi comanda cu abonamentul dorit online, iar noi îţi aducem contractul acasă.

Ai toate motivele să alegi serviciile de televiziune digitală şi Internet de la Moldtelecom. Bucură-te de 50% reducere la abonament timp de 6 luni în care ai până la 195 de canale TV cu un conţinut divers pentru gustul fiecărui membru al familiei, Internet fix stabil şi de mare viteză, funcţii interactive precum pauză, reluare, înregistrare, ghidul electronic de programe, posibilitatea de a adăuga subtitrări, serviciul Arhiva TV, Megogo, Multiscreen, conectare şi echipament gratuit.

Nu îţi rămâne decât să petreci frumos serile de vară alături de cei dragi. Urmăreşte filme şi seriale de top sau cele mai îndrăgite emisiuni şi desene animate. Ai un stoc nelimitat de conţinut TV de care îţi place. Megogo e noua ta video bibliotecă cu filme fără pauze de publicitate.

TV și Internet de la 85 de lei / Sursa:Moldtelecom

Iar dacă vara eşti mult mai activ şi mai puţin pe-acasă, cu Multiscreen urmăreşti ştirile, serialele sau emisiunile importante direct pe smartphone, tabletă sau laptop, de oriunde ai fi în ţară.

Oferta este valabilă pentru blocurile de apartamente conectate la reţeaua de fibră optică. După expirarea perioadei promoţionale, preţul pachetului va fi în conformitate cu tarifele în vigoare.

Începe distracţia cât mai curând! Comandă online serviciile. Intră pe moldtelecom.md, alege pachetul dorit, expediază comanda şi vei primi contractul, echipamentele şi conectarea la domiciliu.

Pentru detalii suna la 1181.

Moldtelecom este operatorul numărul 1 în soluţii integrate: TV, Internet fix, telefonie fixă, Internet mobil, telefonie mobilă.


// console.log('no ads situation')