(video) Noua ministră a Finanțelor, Natalia Gavrilița: „Primul nostru obiectiv este să aducem toate instuțiile statului într-o albie a normalității”

Pemierul Maia Sandu a prezentat-o pe noua ministră a Finanțelor, Natalia Gavrilița. „Abia aștept să ne apucăm de lucru și să municm în echipă”, a spus noua ministră.

Foto: privesc.eu

„Am vorbit cu fostul ministru Chicu. El ne-a dat asigurări că echipa lucrează ca ceasul”, a spus Maia Sandu.

„Vom avea discuții serioase cu partenerii de dezvoltare, ca să putem restabili finanțarea cât mai curând posibil”, a mai adăugat prim-ministra.

„Primul nostru obiectiv este să aducem toate instuțiile statului într-o albie a normalității”, a spus noua ministră a Finanțelor, Natalia Gravrilița.

Natalia Gavrilița este economistă de profesie. Are experienţă în domeniul guvernării și consultanţă în dezvoltare.

Anterior a fost secretară de stat la Ministerul Educației. A petrecut câțiva ani în domeniul consultanței îndezvoltare la Oxford Policy Management (OPM) din Marea Britanie, unde a lucrat la proiecte de guvernare și evaluare în Tadjikistan, Indonezia, Nigeria și Teritoriile Palestiniene Ocupate. Înainte de aceasta, a deținut funcții de conducere în cadrul oficiului Guvernului Republicii Moldova și al Ministerului Economiei, lucrând în domeniul reformei administrației publice, al planificării strategice și al coordonării donatorilor.


Pub