Unite este unicul operator care în 2019 are o evoluţie pozitivă pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă

Trendul de evoluţie pozitivă continuă şi în anul 2019 pentru Unite. Potrivit datelor publicate de ANRCETI, pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă, Unite este unicul operator care asemenea unui astru a intrat cu rezultate strălucitoare şi în anul 2019. Standardele înalte stabilite în calitatea serviciilor oferite sunt un factor motivator pentru tot mai mulţi abonaţi.

Foto: UNITE

Timp de un an, piaţa serviciilor de telefonie mobilă a scăzut atât la numărul total de abonaţi cât şi la veniturile obţinute. În pofida acestei stagnări a pieţei, Unite reuşeşte să resusciteze interesul abonaţilor. În trimestrul 1 al anului curent, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, baza de abonaţi la serviciile de telefonie mobilă Unite a crescut cu 1,3 % depăşit tocmai de 4 ori piaţa. Alte creşteri de tocmai 5 %, Unite a înregistrat timp de un an şi la capitolul venituri depăşind evoluţia pieţei de telefonie mobilă de 8 ori.

Rezultatele Unite în continuă creştere sunt o demonstrare a unei incontestabile competitivităţi. Unite este reţeaua posibilităţilor mari, în care utilizatorii de smartphone-uri performante şi de tehnologii avansate dispun de toate cele necesare şi chiar mai mult pentru o experienţă incomparabilă de comunicare.

Dan Mitriuc, Director General:Aceste rezultate vin să confirme promisiunea noastră de a oferi o experienţă superioară în utilizarea serviciilor companiei. Alegerea unanimă a abonaţilor din întreaga ţară este dovada clară a acestui fapt. Pentru încrederea acordată vom continua să oferim şi să lansăm servicii inovative şi fiabile”.

Abonaţii aleg serviciile de telefonie mobilă Unite şi pentru generozitatea ofertelor. În această vară, abonamentele Unite oferă internet şi minute până la nelimitat. La doar 60 lei pe lună, abonaţii primesc 410 minute naţionale sau 8 GB. În plus au apeluri nelimitate în reţeaua Unite şi posibilitatea să îşi ia un Samsung A10 (2019) la doar 70 lei pe lună. Cei care iubesc să comunice mai mult pot opta pentru abonamentele Unite de la 150, în care au cele mai multe minute sau internet inclus, până la nelimitat şi un smartphone Xiaomi Redmi Note 7 (2019) la cel mai bun preţ în rate de doar 135 lei pe lună.

Iar după 6 luni de aflare în reţea, abonaţii beneficiază de un program de loialitate care le fac abonamentele şi mai avantajoase.

Unite – reţeaua posibilităţilor mari. Parte a familiei Moldtelecom. Operatorul numărul 1 în servicii integrate: TV, Internet fix, telefonie fixă, Internet mobil, telefonie mobilă.


// console.log('no ads situation')