Unde se află Vlad Plahotniuc? Pavel Filip: „Nu cunosc când și cum a plecat. Dumnealui a făcut public tot ceea ce a vrut să facă public”

Președintele fracțiunii Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, nu știe când și unde a plecat liderul democraților, Vlad Plahotniuc. De asemenea, ex-premierul spune că tot ce trebuie să cunoaștem public despre plecarea lui, a fost făcut public prin postarea pe facebook.

Foto: UNIMEDIA

„Nu cunosc când și cum a plecat domnul Plahotniuc din țară. Nu am cunoscut-o niciodată de câte ori a făcut acest lucru. Cred că are motivele sale. A făcut o postare pe relelele de socializare și cred că puteți găsi acolo toate răspunsurile exhaustiv. Dumnealui a făcut public tot ceea ce a vrut să facă public”, a menționat Pavel Filip.

Amintim că președintele Partidului Democrat (PDM), Vlad Plahotniuc, ar fi plecat la data de 14 iunie din Republica Moldova imediat după discuțiile de la ședința Consiliului Național Politic al PDM. Acesta ar fi plecat de la sediul PD-ului înainte de briefingul la care a ieșit Vladimir Cebotari, vicepreședintele partidului, scrie TV8.

De menționat că Plahotniuc a plecat pentu câteva zile din țară să-și vadă familia. Este informația publicată înr-un comunicat pe site-ul PD, dar care nu a fost transmis pe mail-ul redacțiilor.

Comunicatul a fost publicat la 01.30, la mai multe ore după ce a fost o adevărată aglomerație de chartere pe aeroportul din Chișinău, imediat după anunțul PD că se retrage de la Guvernare.

Serviciul de presă al formațiunii nu menționează și locul unde a plecat Plahoniuc. Amintim că oficial, liderul PD ese divorțat. Are 2 copii care de mai multă vreme locuiesc în Elveția. Acolo unde liderul PD are mai multe proprietăți, printre care o vilă luxoasă chiar pe malul lacului Geneva.


Pub