Mesajul lui Igor Dodon către cetățeni: Datoria noastră sfântă este de a vă implica în soarta țării noastre, nu doar prin cuvinte, ci prin fapte

Președintele Igor Dodon a venit cu un mesaj către cetățeni unde promite că „Niciun cetățean al Moldovei, în oricare țară sau oraș din lume s-ar afla – la Lisabona sau la Nijnevartovsk, la Haifa sau Istanbul – nu va fi uitat de țara noastră. Datoria noastră sfîntă este de a implica diaspora în soarta țării noastre, nu doar prin cuvinte, ci prin fapte.”

Foto: UNIMEDIA

„La 14 iunie 2019, a început o nouă etapă istorică pentru Moldova. Regimul criminal care timp de aproape 10 ani a terorizat Moldova noastră - a fost învins. Am obținut o șansă istorică și noi trebuie să o utilizăm.

Săptămîna trecută a fost dificilă pentru noi toți. Însă cele mai mari dificultăți, abia urmează. Regimul a suferit o înfrîngere răsunătoare, însă nu a plecat definitiv. El s-a ascuns în toate structurile de stat, în organele de forță, în administrațiile publice locale. El dorește să se revanșeze cît mai curînd și va încerca să destabilizeze situația în toate domeniile economiei și sferei sociale, iar noi primim deja primele semnale în acest sens. Pentru acest fapt, el are suficiente forțe și posibilități”, se arată în mesajul postat.

Mesajul lui Igor Dodon / Sursa:Mesajul lui Igor Dodon


Pub