(video) Premieră mondială: Facelift-ul i-a adus lui Renault ZOE o autonomie de până la 390 de km

Modelul electric al celor de la Renault, ZOE, a beneficiat de un facelift consistent după şapte ani de existenţă şi un update în 2016. Se întâmplă când pe piaţa compactelor au început să apară concurenţi serioşi, printre care se numără noile modele Peugeot e-208 sau Opel Corsa-e, de exemplu.

Foto: autoblog.md

La exterior, noul ZOE facelift continuă să livreze un design distinctiv și proaspăt, în timp ce interiorul a fost complet revizuit, cu un panou de instrumente complet reproiectat și un tablou de bord nou pentru un confort îmbunătățit. Sub „piele”, modelul primește o baterie puternică de 52 kWh care oferă o autonomie de până la 390 de km (în ciclu de măsurare WLTP: cifră calculată în urma unei călătorii, în care 57% din timp s-a rulat prin zone urbane, 25% prin zone sub urbane şi 18% prin zone extra urbane).

Există acum, de asemenea, mai multe opțiuni de reîncărcare, inclusiv prin introducerea unui încărcător de curent continuu opțional (DC). Și cu disponibilitatea unui motor mai puternic de 136 CP pe modele GT Line, noul ZOE facelift oferă și mai multă plăcere de condus. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub