(foto) Protest la un concert Carla's Dreams, în Londra. Organizația FreeMoldova, nemulțumită că trupa a cântat la concerte organizate de PD și ȘOR

Organizaţia FreeMoldova a protestat la un concert Carla's Dreams din Londra, nemulțimită că trupa a cântat anterior la concerte organizate de partidele PDM și ȘOR.

Foto: Facebook/FreeMoldova

„Carla's Nightmares pentru Carla's Dreams, care în culmea succesului, au cântat pe bani furați. FreeMoldova este la concertul lor de azi din Londra să le amintim cum au contribuit la transformarea oligarhilor Plaha și a lui Șor din limbrici în balauri, cântând la Nisporeni și la Orhei. Succesul însă aduce și responsabilitate. Să zicem că ați greșit de două ori. Poate măcar din a treia încercare arătați atitudine, Carla's Dreams? Arătați că nu vă pasă doar de bani. Noi de uitat nu uităm. Hrișcă și tușoncă 4eva”, au scris pe Facebook reprezentanții organizației.

Membrii organizației au adus și pachete cu hrișcă, facând aluzie la una din manifestațiile organizate de Ilan Șor, unde participanții au primit hrișcă și batoane de pâine.

Recent, jurnalistul român Lucian Mîndruță i-a adresat o postare acidă pe Facebook solistului trupei Carla’s Dreams, după ce muzicianul a declarat la un post de radio că deși deține cetățenia română, nu știe sigur dacă va merge la vot la alegerile europarlamentare din 26 mai, deoarece trebuie să se „documenteze”. Drept răspuns, trupa a scris că nimeni nu este în măsură „să decidă pentru alții ce, cum și când să acționeze”.

FreeMoldova / Sursa:Facebook
FreeMoldova / Sursa:Facebook


Pub