Un bărbat din Moldova și fiica lui au murit în urma unui accident produs în Italia
Social 17 iunie 2019, 17:23 | 967

Un moldovean si fiica sa au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un autobuz. Tragedia s-a produs pe o autostrada din apropierea orasului Mestre, din Italia. Detalii aflati din urmatorul grupaj de stiri.

Potrivit presei italiene, victimele se aflau într-un automobil Volkswagen. Șoferul, un moldovean de 34 de ani, ar fi făcut o manevră greșită, iar mașina sa ar fi ajuns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autobuz cu pasageri. În urma impactului, bărbatul și fiica sa de 13 ani au murit pe loc, iar soția acestuia și alți trei copii care erau în automobil de șase, șapte și, respectiv, 14 ani au ajuns la spital. Poliția investighează circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Un alt moldovean de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat de mai multe ori şi bătut cu bestialitate pe o stradă din orașul Iași. Presa de peste Prut scrie că victima s-ar fi luat la ceartă cu un necunoscut, care, la un moment dat, a recurs la violență. Agresorul l-a înjunghiat pe tânăr în spate și l-a lăsat fără câțiva dinți. Moldoveanul s-a deplasat la Spitalul de Urgență, unde a primit îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe şi îl caută acum pe agresor. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie