Caz de omor reluat după 19 ani
Social 17 iunie 2019, 20:00 | 2187

Procuratura Generala a reluat investigarea imprejurarilor in care a murit un barbat din raionul Ialoveni, care acum 19 ani ar fi fost ucis in bataie de catre patru politisti. Cazul a revenit in atentia acuzatorilor de stat in urma unei anchete jurnalistice, facute publice la emisiunea „60 de minute” de la postul nostru de televiziune si dupa o sesizare a deputatului Blocului ACUM Platforma DA si PAS Liviu Vovc. De mentionat ca, intre timp, politistii implicati au avut statut de martori, iar instrumentarea cauzei a fost suspendata „din motivul neidentificarii persoanei care putea fi pusa sub invinuire”.

Deputatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS Liviu Vovc a postat pe rețelele de socializare răspunsul venit de la Procuratura Generală, după ce, la începutul lunii mai, a cerut reluarea examinării cazului respectiv.

Femeia mai spune că indivizii au venit mai întâi acasă la ei.

Maria Ciupac ne-a mai spus că soțul ei a fost ucis în bătaie în centrul satului lor, Cigârleni, raionul Ialoveni.

Contactat telefonic de reporterul Jurnal TV, Iurie Erizanu a întrerupt convorbirea după ce a aflat de unde este sunat și după ce a auzit întrebarea. Iar ceilalți trei oameni acuzați de Maria Ciupac nu au fost de găsit. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie