/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Și-a dat sau nu șeful Poliției de Frontieră demisia? Răspunsul ofițerului de presă

missing
17 iunie 2019, ora 18:33

După ce săptămâna trecută în presă au apărut informații precum că șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, și-ar fi dat demisia, astăzi am telefonat-o pe ofițerul de presă al instituției pentru a verifica dacă informațiile sunt veridice.  

„Nu este adevărat, cel puțin nu dețin astfel de informații precum că domnul Fredolin Lecari și-ar fi dat demisia. S-a speculat și la sfârșitul săptămânii că dumnealui s-ar fi retras din funcție, ceea ce tot nu este corect. El este șef al Poliției de Frontieră în continuare”, a declarat ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

Fredolin Lecari a fost numit șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră printr-o Hotărâre de Guvern din 28 septembrie 2016.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram