/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Alerta cu bombă de la Aeroport a fost falsă! Activitatea aeroportului a fost pe deplin reluată

16 iunie 2019, ora 23:20

Alerta cu bombă de la Aeroportul Internațional Chișinău din această seară s-a dovedit a fi falsă. Activitatea acestuia a fost reluată în întregime.

„Geniștii și politia au terminat controalele. Au început deja sa permită pasagerilor sa intre in terminal. Toată activitatea aeroportului este reluată”, a precizat pentru TV8 purtătoarea de cuvânt a Aeroportului, Rodica Rusu.

Amintim că pasagerii au fost evacuați din Aeroport și mai multe curse s-au reținut. Unii pasageri au stat în aeronave minute în șir chiar dacă avioanele aterizaseră pe aeroport.

Potrivit unor surse ale TV8, în spatele acestei alerte cu bombă ar fi stat altă „operațiune”. La mijloc ar fi vorba despre o schemă de contrabandă cu țigări, anabolizante și chihlimbar.

Surse: Ce ar sta, de fapt, în spatele alertei cu bombă de la Aeroport, din această seară

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram