Breaking News

image
Sursa foto: romania.europalibera.org

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de susţinere prim-ministrului Maia Sandu și a invitat-o la București

Premierul României, Viorica Dăncilă, a transmis prim-ministrului Maia Sandu, un mesaj de felicitare din numele Guvernului României, pentru preluarea mandatului. Totodată, Dăncilă i-a adresat invitaţia de a efectua o vizită la Bucureşti.

În comunicatul emis de Guvernul României, se menționează: „Premierul României îşi exprimă încrederea că Executivul de la Chişinău va continua parcursul european al Republicii Moldova, prin implementarea cu succes a reformelor necesare, a Acordului de Asociere şi a Acordului de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător cu Uniunea Europeană”.

Potrivit comunicatului, Viorica Dăncilă a reafirmat deplina disponibilitate a Guvernului României de continuare a Parteneriatului Strategic pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova, baza esenţială a relaţiei bilaterale dintre cele două ţări.

„Pe responsabilitatea, hotărârea şi puterea de muncă a Guvernului pe care îl conduceţi se vor baza prosperitatea, stabilitatea şi securitatea Republicii Moldova. Consider esenţial ca, în activitatea dumneavoastră şi a colegilor dumneavoastră, să menţineţi la cote foarte înalte angajamentul european şi să promovaţi valorile noastre comune, europene” , se menționează în comunicat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: