image
Sursa foto: BBC

Meghan Markle și Prințul Harry își vor boteza fiul luna viitoare la capela St. George a Castelului Windsor

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul ducilor Sussex, va fi botezat luna viitoare, la Windsor, în capela în care părinții lui s-au căsătorit anul trecut.

Purtând o rochiei de dantelă în care tatăl lui a fost botezat, Archie va botezat în capela Sf. George a Castelului Windsor, unde Prințul Harry a fost botezat în anul 1984, transmite libertatea.ro.

În ciuda dorinței evidente a părinților lui de a se abate de la rigorile familiei regale britanice, Archie va avea parte de un botez tradițional, potrivit Daily Mail. Cel de-al optulea strănepot al Reginei Marii Britanii, născut pe 6 mai 2019, va avea două luni când apa din Râul Iordan îi va fi turnată peste frunte.

Ceremoniile vor fi conduse, cel mai probabil, de către decanul de Windsor, reverendul David Conner, și de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Meghan are o relație strânsă cu Justin Welby, cel care a botezat-o în credința anglicană cu două luni înainte de nunta cu prințul Harry, notează presa britanică. Este de așteptat ca Prințul Charles și ducesa de Cornwall să conducă petrecerea dată în cinstea evenimentului la care vor participa și Prințul William și ducesa de Cambridge. Jurnaliștii britanici scriu că Regina Elisabeta a II-a va fi absentă de la botezul lui Archie pentru că va avea alte sarcini de onorat.

Ea a fost prezentă la botezul prințului George și al prințesei Charlotte, dar a lipsit de la botezul prințului Louis anul trecut. Meghan Markle și Prințul Harry nu au dorit să facă publice foarte multe imagini cu bebelușul Archie. Singurele fotografii cu fiul lor au fost cele făcute de jurnaliști la câteva zile după ce bebelușul a venit pe lume și o fotografie cu picioarele copilului publicată de duci pe contul lor de Instagram. Nota 3! Profesoara Daniela Pârjol povestește cum doi copii săraci din Vrancea ”au primit la finalul anului 3, exact nota care trebuia ca să rămână repetenți, pentru ca școala să fie sigură ca va crește la anul numărul de clase, norma și banii”!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: