Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Voiam să dispar de pe fața Pământului: Momentul care l-a băgat în depresie pe Luis Suarez

Luis Suarez a trăit clipe de coșmar după ce Barcelona a fost eliminată de Liverpool în semifinalele Champions League, cu o întoarcere de scor incredibilă. La două săptămâni distanță, atacantul uruguayan a rememorat acele momente și a făcut dezvăluiri incredibile.

Durerea a fost la fel de mare ca și cea din 2014, când atacantul a fost trimis acasă de la Cupa Mondială după ce l-a mușcat pe Giorgio Chiellini, în meciul Italia - Uruguay, și a fost suspendat 4 luni.

"Zilele de după aceea, când am revenit în Barcelona, au fost cele mai proaste momente din viața și din cariera mea, alături de Cupa Mondială 2014. Voiam să dispar de pe fața Pământului. Nu voiam să-mi duc copiii la școală. Toată lumea putea vedea că seram într-o stare foarte proastă. Aveam zile în care nu voiam să fac nimic, au fost momente foarte dificile", a spus atacantul uruguayan pentru Fox Sports.

Barcelona era ca și calificată în finala Champions League, după ce a învins-o pe Liverpool cu 3-0 în prima manșă a semifinalelor. Cu toate acestea, la returul de pe Anfield a avut loc una dintre cele mai mari întoarceri de scor din istoria fotbalului, iar "cormoranii" s-au impus cu 4-0, iar apoi și-au adjudecat trofeul în fața lui Tottenham.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: