Reacția lui Ruslan Codreanu după ce consilierii municipali i-au cerut demisia: „Nu mă țin de scaunul de primar general, însă nu voi răspunde nici provocărilor”

„Nu mă țin de scaunul de primar general care este liber şi pe care nu l-am folosit într-un an și ceva, pentru că am fost în teren lângă cetățeni, însă nu voi răspunde nici provocărilor unora de a crea și mai mare haos în oraș”. Declarația aparține primarului interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, după ce mai mulți consilieri municipali i-au acordat vor de neîncredere și i-au cerut să demisioneze.

Foto: UNIMEDIA

„Obiectivul meu de când sunt la Primărie, și în calitate de consilier municipal, și de viceprimar și primar interimar este unul - Primăria să fie în serviciul tuturor cetățenilor, să răspundă problemelor acestora, să le rezolve problemele indiferent de culoarea politică și să stea departe de jocurile politice de partid.

Strategia mea este pe o pagină, o am și în suflet și în inimă și vreau să o știe toată lumea. Este anume despre viitor, despre a investi în educație, în curățenie, în mobilitate. Mi-am văzut de treabă și nu am intrat în nicio polemică politică, deși de fiecare dată am fost provocat.

Nu mă țin de scaunul de primar general care este liber şi pe care nu l-am folosit într-un an și ceva, pentru că am fost în teren lângă cetățeni, însă nu voi răspunde nici provocărilor unora de a crea și mai mare haos în oraș. Până la alegerile locale îmi voi duce la capăt proiectele inițiate.

Toată lumea trebuie să urmărească un obiectiv comun - de a dezvolta orașul și a privi spre viitor. Orașul are nevoie de lucru, dragi colegi! Lucru, nu speculații!”, a scris Codreanu într-o postare pe facebook.

UNIMEDIA amintește că Consiliul Municipal Chișinău a aprobat o declarație prin care au acordat vot de neîncredere primarului interimar al capitalei Codreanu și viceprimarului Nistor Grozavu, unde au solicitat ca cei doi să-și depună cererile de demisie.


Pub