(video) Ex-primarul de Bălți, Renato Usatîi, revine mâine în Republica Moldova

Ex-primarul de Bălți, Renato Usatîi, anunță că mâine, 16 iunie, revine în Republica Moldova. Politicianul, în cadrul unui live pe facebook, a anunțat că în câteva ore va decola de pe aeroportul din Frankfurt și va zbura la București.

Foto: UNIMEDIA

După care mâine, cu mașina, Renato Usatîi revine în Republica Moldova.

„La ora 13:00 voi fi în vama Sculeni. Sunt gata să-mi demonstrez nevinovăția. Revin pentru a mă clarifica cu toate dosarele penale”, a menționat Usatîi.

UNIMEDIA amintește că Reanato Usatîi este datîn căutare de autoritățile din moldovenești din octombrie 2016. Acesta este bănuit că ar fi deposedat pe bancherul rus, Gherman Gorbunțov, de pachetul majoritar, în valoare de peste 113,5 milioane de lei, la banca Universalbank din Chișinău. Usatîi susţine însă că Gorbunţov ar fi cel care ar fi dorit să-l asasineze.

De asemenea, la începutul lunii ianuarie 2019, în cadrul unei conferințe de presă, membrii Partidului Nostru au declarat că procurorii au deschis un nou dosar penal fiind învinuit de organizarea unei scheme frauduloase de introducerea unei sume impunătoare de bani în Republica Moldova din Federația Rusă.


Pub