(foto) Premieră mondială: Noul Mercedes-Benz G 400 d este lansat sub forma unei ediţii aniversare

Timp de 40 de ani, Mercedes-Benz G-Class a fost măsura tuturor lucrurilor din segmentul de vehicule off-road și timp de 20 de ani ca model AMG, cu o porțiune suplimentară de performanță.

Aceste lucruri îl fac de departe cel mai longeviv model de serie din istoria mărcii şi un tată al tuturor SUV-urilor cu stea cu trei colţuri pe grilă.

Foto: autoblog.md

Pentru a marca această aniversare există nu mai puţin de patru noutăţi pentru fanii de G-Class. În primul rând, producătorul german anunţă despre trei ediţii speciale STRONGER THAN TIME. În al doilea rând, la cerere, unul dintre ele este lansat sub versiunea exclusivă G 400 d cu cea mai puternică motorizare diesel cu şase cilindri în linie.

A treia noutate este despre crearea unei noi game de produse şi accesorii pentru individualizare G manufaktur, prin intermediul căreia clienţii îşi pot personaliza SUV-ul cum îşi doresc. O a patra noutate este că aşa-zisul G-Class Experience Centre, a cărui start al amenajării a fost anunţat la sfârşit de februarie 2019, este aproape gata! Clienţii din întreaga lume vor putea merge nu departe de uzina de producţie a G-Class din Graz, Austria, pentru a testa pe un poligon special toate abilităţile modelului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub