TV8: Vlad Plahotniuc a plecat din Moldova, dar a zburat de la Odesa. Unde ar fi ajuns avionul într-un final

Președintele Partidului Democrat (PDM), Vlad Plahotniuc, ar fi plecat ieri din Republica Moldova imediat după discuțiile de la ședința Consiliului Național Politic al PDM. Acesta ar fi plecat de la sediul PD-ului înainte de briefingul la care a ieșit Vladimir Cebotari, vicepreședintele partidului, scrie TV8.

Foto: UNIMEDIA

Totuși, liderul PD nu a zburat aseară din Chișinău, dar ar fi ajuns cu un automobil în regiunea transnistreană, de unde a plecat la Odesa, iar de acolo ar fi zburat cu un avion privat. Aceeași informație a fost confirmată pentru TV8 din mai multe surse.

Unicul avion privat care a zburat aseară, către ora 17 de la Odesa ar fi fost această aeronavă Cessana 680 A, înregistrată în Turcia. Avionul a zburat spre Istanbul și ar fi aterizat pe aeroportul Sabih.

De menționat că Plahotniuc a plecat pentu câteva zile din țară să-și vadă familia. Este informația publicată înr-un comunicat pe site-ul PD, dar care nu a fost transmis pe mail-ul redacțiilor.

Comunicatul a fost publicat la 1.30, la mai multe ore după ce a fost o adevărată aglomerație de chartere pe aeroportul din Chișinău, imediat după anunțul PD că se retrage de la Guvernare.

Serviciul de presă al formațiunii nu menționează și locul unde a plecat Plahoniuc. Amintim că oficial, liderul PD ese divorțat. Are 2 copii care de mai multă vreme locuiesc în Elveția. Acolo unde liderul PD are mai multe proprietăți, printre care o vilă luxoasă chiar pe malul lacului Geneva.


Pub