Plahotniuc a părăsit Republica Moldova // Cum explică PD plecarea șefului

Anticoruptie.md
15/06/2019

Președintele Partidului Democrat din Republica Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a părăsit Republica Moldova, în seara de vineri, după ce formațiunea sa a anunțat că se retrage de la guvernare. El a plecat cu unul din cele cinci avioane charter,  care au decolat de pe Aeroportul Chișinău. Infomația a fost confirmată de Serviciul de presă al PD. 

„În legătura cu speculaţiile apărute în presă despre aşa-zisa dispariţie a liderului PDM, precizăm că domnul Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din ţară, la familia sa. Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculaţiile şi informaţiile neverificate”, se arată într-un comunicat de presă al PDM.

Anticoruptie.md
15/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii