„Marșul Poporului” planificat pentru duminică la Chișinău a fost amânat

Anticoruptie.md
15/06/2019
CIJM

Prim-ministra Maia Sandu și ministrul de Interne, Andrei Năstase, au anunțat că „Marșul Poporului” planificat pentru duminică la Chișinău a fost anulat. Decizia de a amâna manifestația vine la scurt timp după ce Partidul Democrat a declarat, vineri seara, că se retrage în opoziție, iar Guvernul Filip a cedat puterea noii majorități PSRM-ACUM.

„Să ne bucurăm în liniște de această victorie”, le-a spus Sandu jurnaliștilor după ședința cabinetului său. „Să le dăm un răgaz polițiștilor și să amânăm „Marșul Poporului” pentru mai târziu. Capii acestui regim mafiot au plecat din țară. Să ne bucurăm în liniște de această victorie”, a declarat Maia Sandu.

„Avem toate garanțiile că o manifestație de mare amploare ar fi putut fi organizată. Dar nu am putut ignora starea în care se află polițiștii care în ultimele săptămâni nu au avut somn, nu au avut liniște și nu s-au bucurat de căldura familiei. Cu gândul la oamenii care au păstrat ordinea în această țară, am luat această decizie”, a punctat Andrei Năstase.

Anticoruptie.md
15/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii