Veste mare de la Toyota! Confirmă că va continua participarea în FIA WEC şi dezvoltarea a două super maşini

TOYOTA GAZOO Racing își va continua participarea la Campionatul Mondial de Anduranță (WEC), dincolo de 2020, confirmând astăzi că va urma noile reglementări tehnice.

Echipa și-a anunțat deja participarea la sezonul 2019-2020, cel final în care vor mai fi valabile reglementările actuale de specificație pentru vehiculele din categoria LMP1, iar astăzi confirmă că va fi prezentă pe grilă şi atunci când o nouă generaţie de maşini de curse îşi va face debutul în toamna anului 2020!

Foto: autoblog.md

Mai devreme astăzi în Le Mans, organizatorii de la Automobile Club de l’Ouest au dezvăluit detaliile finale ale noilor reglementări tehnice în urma discuțiilor detaliate cu mai multe părți interesate, inclusiv noii campioni mondiali de la Toyota.

Ca rezultat, echipa constructorului producător de maşini este încântată să confirme că va participa la sezonul 2020-2021 cu un prototip hibrid bazat pe mașina stradală GR Super Sport (!), a cărui concept l-am văzut la început de 2018. Vezi cum va arăta maşina de curse, pe AutoBlog.MD


Pub