Cristina Balan a ignorat ordinul ministrului de Externe din Guvernul PAS. Popescu: „Din acest moment, toate demersurile doamnei Bălan sunt făcute pe cont propriu și nu reflectă sub nici o formă poziția MAEIE”

După ce ambasadoarea RM în SUA, Cristina Bălan, a ignorat ordinul ministrului prin care i-a fost solicitat să se prezinte până cel târziu astăzi, 14 iunie 2019, ora 15.00, pentru consultări în capitală, Nicu Popescu a mențioant autorităților americane că, din acest moment, toate demersurile și luările de poziție ale Cristinei Bălan sunt făcute pe cont propriu și nu reflectă sub nici o formă poziția Ministerului Afacerilor Externe și al Integrării Europene din Republica Moldova.

Foto: zdg.md
Nicu Popescu / Sursa:fb

Amintim că la data de 12 iunie Nicu Popescu, Ministrul Afacerilor Externe din Guvernul Sandu a rechemat-o pe Cristina Balan, Ambasador în Statele Unite ale Americii, la Chișinău, pentru consultări. Prezența Cristinei Balan este solicitată la Chișinău pentru vineri, 14 iunie 2019, transmite blocul ACUM printr-un comunicat.


Pub