(foto) Koenigsegg Jesko Red Cherry Edition – prima versiune exclusivă a modelului

Special pentru unul dintre dealeri săi din Germania, Koenigsegg va pregăti o primă versiune exclusivă a noului Jesko, numită Red Cherry Edition. Aceasta se deosebeşte de altele printr-un design special al caroseriei şi printr-un model de jante din fibră de carbon.

Modelul Koenigsegg Jesko a fost prezentat în luna martie a acestui an la Salonul Auto de la Geneva, iar startul producţiei va demara abia la sfârşitul anului 2020. Toate cele 125 de exemplare care vor exista au fost deja vândute şi din câte se pare unul dintre ele l-a comandat un dealer german, care a decis că automobilul trebuie să arate mai special pentru a atrage potenţiali clienţi. Din uzină, acesta va fi livrat anume într-o astfel de formă deosebit de frumoasă.

Pentru showroom-ul Luxuryandexpensive, marca suedeză va face un Jesko unic (un singur exemplar), cu o caroserie din fibră de carbon de culoare roşie, iar pentru contrast se vor lăsa şi părţi nevopsite, cu structura acestui material uşor la vedere. Jantele măsoară 20 de inci pe puntea din faţă şi 21 de inci pe cea din spate.

Deocamdată nu există informații şi imagini despre interiorul lui Jesko Red Cherry Edition. Se cunoaşte doar că viitorului proprietar i se va propune să aleagă opţiuni de finisare (piele sau Alcantara), precum şi culoarea scaunelor.

“Sub capota” lui Koenigsegg Jesko Red Cherry Edition va rămâne acelaşi V8 twin-turbo de 5.0 litri ce produce 1.600 de CP dacă este alimentat cu biocombustibil E85. Preţul maşinii este deja anunţat – 2.350.000 de euro fără a lua în considerare impozitele!

Vezi neapărat: (video) Atenţia la detalii este incredibilă! Vezi îndeaproape cum arată un nou Koenigsegg Jesko

GALERIE FOTO: (download wallpapere în format 2K, 4K sau 8K)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/