image
Sursa foto: marca.com

Real Madrid își spulberă fostul record pe piața transferurilor: Peste 300 de milioane € cheltuite deja

Florentino Perez s-a ținut de cuvânt și îi face toate poftele lui Zinedine Zidane. Astfel, Real Madrid și-a bătut recordul de bani investiți într-o campanie de transferuri, susține Marca. Și ne aflăm de-abia la jumătatea lunii iunie.

Venirea lui Ferland Mendy (48 de milioane de euro) a adus un total de 303 milioane de euro cheltuite de ”galactici” în această perioadă de mercato. Hazard (100 de milioane de euro), Jovic (60), Militao (50) și Rodrygo (45) sunt ceilalți fotbaliști transferați până acum.

Astfel, Perez a bătut recordul ferestrei de transferuri din 2009, atunci când gruparea de pe ”Santiago Bernabeu” cheltuia 254 de milioane de euro.

Real Madrid nu are de gând să se oprească aici, astfel că recordul precedent poate fi spulberat! Paul Pogba este următorul nume mare de pe lista lui Perez, iar suma de transfer ar fi mai mare decât cea a lui Eden Hazard. Astfel, madrilenii au oferit 150 de milioane de euro pentru campionul mondial, dar Manchester United vrea cu 20 de milioane mai mult.

Mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a revenit la United în 2016, când a fost cumpărat de la Juventus pentru 105 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: