(video) Emilian Crețu, mesaj pentru consătenii săi: „Nu veniți doar la protestele organizate de domnul primar, vreau să vă văd duminică la „marșul poporului””

„Nu veniți doar la protestele organizate de domnul primar, vreau să vă văd duminică la „marșul poporului””. Cel puțin cu acest mesaj a venit astăzi actorul Emilian Crețu către consătenii săi, într-un live pe pagina sa de Facebook.

„Sunt la Negureni, satul meu natal. Emilian Crețu de aici a pornit. Un sat pe care îl promovezi și asta o voi face până la adânci bătrânețe....Astăzi, mesajul meu este dedicat tutuor consătenilor mei dragi.

Dragii mei consăteni, după cum bine știți, duminică s-a anunțat un marș al poporului. Înțeleg că avem foarte mult de lucru, dar ar fi important și m-aș bucura prin mulțime să văd oameni din sat. Nu cred că e ok să mergeți doar la protestele organziate de domnul primar și să fiți luați cu autobuzul. E important pentru un cetățean să-și asume niște lucruri. Vă aștept duminică, la ora 11:00”, a spus prezentatorul TV.

Totodată, liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a făcut o adresare către unioniști și pro-europeni, prin care a ținut să-i îndemne să dea curs marșului, care va avea loc la data de 16 iunie, ora 11:00, în fața Parlamentului Republicii Moldova.

Menționăm că Maia Sandu și Andrei Năstase îndeamnă oamenii „din toate colțurile țării”să vină duminica, 16 iunie, la un marș de susținere a noiii guvernări.

Și Igor Dodon a anunțat că duminică,16 iunie, ora 11:00, în fața Parlamentului Republicii Moldova va avea loc un marș în susținerea noii guvernări.


Pub