Sprijin pentru noua guvernare
Politic 13 iunie 2019, 20:49 | 1334

"Vrem să trăim liber, într-o țară liberă". O spune directoarea unei grădiniţe din satul Bardar, raionul Ialoveni, care a anunţat, împreună cu angajaţii instituţiei, că susţin noua guvernare. La fel au făcut mai mulți scriitori, medici, oameni de știință și veterani, în opinia cărora profesioniștii veniți la conducere vor găsi soluții la problemele care macină țara.

Dorința de a trăi într-o țară liberă i-a determinat pe angajații Grădiniţei „Licurici” din satul Bardar, raionul Ialoveni, să-și declare sprijinul pentru Guvernul condus de Maia Sandu.

Noua conducere se bucură și de sprijinul medicilor de la Spitalul Raional Anenii Noi, care apreciază integritatea și profesionalismul membrilor Guvernului și spun că anume astfel de oameni pot scoate Moldova din captivitate. Convinși că schimbarea este posibilă, ei i-au îndemnat pe colegii lor din toate instituțiile din țară să le urmeze exemplul. Un mesaj de susținere a planurilor actualei guvernări a venit și din partea mai multor scritori, membri ai Centrului PEN din Republica Moldova, care este o filială a Asociației Mondiale a Scriitorilor cu sediul la Londra.

Opinia ta contează. Comentează!