16:26:13 29.03.2024
Stiri

Tensiuni URIAȘE pe aeroportul din Constanța, după ce un avion Wizz Air a decolat cu o întârziere de 17 ore. Reprezentanții companiei cereau de la mamele cu copii 100 de lei pentru un pahar cu lapte

Social 13.06.2019 15:46 Vizualizări2637 Autor: Ziarul National
Tensiuni URIAȘE pe aeroportul din Constanța, după ce un avion Wizz Air a decolat cu o întârziere de 17 ore. Reprezentanții companiei cereau de la mamele cu copii 100 de lei pentru un pahar cu lapte
Poză simbol


Un scandal uriaș s-a iscat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța, după ce un avion „Wizz Air” nu doar că a decolat cu o întârziere de aproximativ 17 ore, dar reprezentanții companiei au cerut și prețuri astronomice pentru serviciile acordate pasagerilor. Spre exemplu, pentru un pahar cu lapte pentru copii, părinții au fost obligați să achite 20 de RON, adică aproximativ 100 de lei moldovenești.

Avionul urma să decoleze spre Aeroportul din Luton (la 70 de km de Londra, utilizat de companiile low cost) miercuri seară, dar au fost informaţii că piloţii aeronavei, care au aterizat la Constanța, după o altă cursă, au raportat o defecţiune la motor.

Pasagerii au fost ținuți până la ora 02.00 pe Aeroportul Constanța, după care au fost anunțați că a fost anulată cursa. Iar joi cursa a fost amânată din nou, din oră în oră. Pe lângă acest fapt, pasagerii au fost nemulțumiți și de atitudinea reprezentanților companiei, care au cerut prețuri exagerate pentru produse și servicii. Pentru un pahar cu lapte pentru copii, părinții au fost nevoiți să scoată din buzunare câte 100 de lei.

„Erau oameni cu copii și le cereau 20 de RON pe lapte, unii au pierdut locuri de muncă, unii banii pe bilete. Nu mai vrea nimeni să plece cu acest avion”, a povestit pentru Pro TV o pasageră.

Wizz Air apare deseori în centrul unor scandaluri legate de neonorarea orarului de zbor, întârzieri cronice și anularea unor curse în mijloc de sezon. Compania a fost dur criticată de presa de la București, după ce în toamna anului trecut a renunțat la mai multe curse pe care le opera pe aeroporturile din țara vecină.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md