Porsche te va lăsa să-ţi pui pe noua maşină, inclusiv din uzină, o livrea personalizată! Chiar şi una Martini

Design individual la apăsarea unui buton. Divizia Porsche Digital anunţă despre lansarea Second Skin – un configurator online care, în viitor, va permite crearea unor livrele personalizate care ulterior vor fi aplicate pe maşini.

În plus față de modele clasice care îşi au originea din motorsport, va fi, de asemenea, posibil de implementat design inspirat, de exemplu, din modă sau artă. Atât culori Porsche originale, cât şi unele indisponibile anterior vor fi, de asemenea, disponibile pentru selecție. În acest scop, platforma colaborează cu artiști renumiți, studiouri de design, furnizori de folie și producători de vopsea de vinil.

“Pentru că segmentul livrelelor reprezintă o piață foarte fragmentată am decis să creăm un centru la care poate apela orice doritor, unul care va garanta calitatea produsului cerut și va oferi o abordare cuprinzătoare pentru găsirea unei soluții”, a declarat Simon Weiss, persoana responsabilă pentru acest proiect din cadrul Porsche Digital.

Din acest motiv, întregul proces de proiectare și comandă este complet procesat prin intermediul platformei Second Skin. Clienții selectează modelul vehiculului și îl proiectează independent sau ca parte a unei consultări pentru a obține o ofertă fără caracter obligatoriu și pentru a finaliza comanda online.

Pentru a promova serviciul şi pentru a vedea cât de spectaculos poate fi o astfel de livrea, în acest weekend, un Porsche 911 RSR al echipei-client Project-1 va concura cu una a cărei design a fost proiectat de artistul Richard Phillips.

În acest scop, specialistul din New York a combinat trei dintre lucrările sale cele mai populare și, astfel, a creat un design unic, care a fost implementat în colaborare cu Porsche Digital și Second Skin.

Vezi şi: Cel mai scump Porsche al momentului poate fi comandat cu una din şapte livrele clasice

Porsche Digital mai face o menţiune interesantă: gama de produse Second Skin va fi inițial disponibilă din iulie 2019 pe adresa www.secondskin.design. Înregistrările preliminare sunt deja disponibile de făcut.

Toate modelele actuale Porsche, dar, de asemenea, vehiculele altor branduri auto, vor putea pot fi personalizate cu livrele folosind aceeaşi platformă (lista celor compatibile nu a fost anunţată deocamdată). Costurile pentru un vehicul complet personalizat cu o livrea marca Second Skin încep de la aproximativ 4.000 de euro.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Porsche 911 Carrera S (partea 1)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/