/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Gheorghe Petic a fost transferat de la Penitenciarul nr. 13 din Chișinău. Avocata a aflat de la soția acestuia

missing
13 iunie 2019, ora 17:14

Gheorghe Petic a fost transferat astăzi de la Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, la Penitenciarul nr. 11 din Bălți.

Avocata lui Gheorghe Petic, Angela Istrati, spune că a aflat de la soția acestuia despre transfer și că nu cunoaște deocamdată de ce s-a luat această decizie, dar are anumite presupuneri.

„Am telefonat la Penitenciarul din Rezina și mi-au comunicat că da, într-adevăr, a fost transferat în baza dispoziției cui, nu au putut să-mi spună, dar au zis că a o să aibă informații mâine, după ora 11. Eu presupun că este vorba despre celelalte două dosare pe care le are Gheorghe Petic la Procuratura Bălți, pornite pe cauza de hărțuire sexuală, aceasta este explicația mea, dar să vedem mâine ce ne vor spune cei de la Penitenciar”, a spus Angela Istrati, contactată de TV8.md.

Gheorghe Petic a fost condamnat recent la trei ani și șase luni de închisoare pentru viol. Acesta se declară nevinovat și spune că dosarul său este unul politic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram