Inscrie-te acum la noul program de internship la Endava

În toamna acestui an, Endava pregătește un nou program de internship pentru doritorii de a obține experiență în domeniul IT, alături de cei mai buni profesioniști ai companiei.

Internship-ul durează 3 luni și se desfășoară în trei direcții principale: Applications Management, Software Development și Software Testing. Pe parcursul stagiului, participanții vor avea un mentor, alături de care vor lucra în proiectele curente și vor putea avea un impact real în industrie.

Foto: Endava

Pe parcursul celor 3 luni, stagiarii vor fi parte integrală a familiei Endava și vor participa la toate activitățile organizate: proiecte sociale, evenimente sportive și de divertisment; dar și diferite training-uri de dezvoltare personală și instruiri în domeniul profesional.

Programul de INTERNSHIP la Endava a început acum 8 ani, fiind organizat de două ori pe an: primăvara și toamna. Rata de angajare a absolvenților programului este de circa 70%, ceea ce denotă un grad înalt de implicare și angajament atât din partea participanților, cât și a mentorilor.

Programul este destinat, atât studenților din ultimul an de facultate cu profil în domeniu, cât și persoanelor, care lucrează deja în alte industrii, dar își doresc o schimbare în carieră.

noul program de internship la Endava / Sursa:Endava
noul program de internship la Endava / Sursa:Endava
noul program de internship la Endava / Sursa:Endava

Ești și tu pasionat de IT sau ești interesat să îți încerci puterile într-un nou domeniu? Dacă ai un nivel bun de cunoștință a limbii engleze și vrei să crești alături de Endava, nu ezita să aplici și tu. Compania este interesată în tinerii, care sunt în continuă dezvoltare personală și profesională, pun accent pe abilitățile sale tehnice, de comunicare și de leadership. De asemenea, angajații sunt susținuți să-și urmeze hobby-urile, interesele, să ducă un mod sănătos de viață și să lucreze într-o atmosferă prietenoasă și caldă între colegi.

Până pe 15 iulie poți aplica și tu la noua ediție de toamnă. Pentru a afla mai multe detalii, dar și pentru a te înscrie la program vizitează website-ul companiei.

Află mai multe despre internship-ul la Endava din acest video.


// console.log('no ads situation')