(video) Șor se spală pe mâini: Cele trei partide politice au dus țara într-o profundă criză politică

La data de 14 iunie, Partidului ȘOR va convoca Consiliul Republican al partidului, iar ulterior liderul acestuia va veni cu mai multe detalii privind poziția privind situația politică din Republica Moldoav. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă susținut de Ilan Șor, care a ținut să precizeze faptul că cele trei partide (PSRM, PD, ACUM) nu s-au descurcat în formarea majorității parlamentare și au dus țara într-o profundă criză politică.

Foto: UNIMEDIA

„Din prima zi, când a avut loc ședința Parlamentului, partidul nostru a anunțat că merge în opoziție. Am luat această decizie din mai multe puncte de vedere. Cele trei partide și-au luat responsabilitatea de a se înțelege și a forma o majoritate. Cu regret, nu s-au descurcat și au indus țara într-o profundă criză politică.

Partidul ȘOR a menționat că va contianua proiectele sociale. Acest lucru se întâmplă. Din prima zi am început să implimentăm programul nostru. Este foarte important acest lucru. Noi ne îndeplinim promisiunile.

Cu siguranță aveți foarte multe întrebări, însă Partidul ȘOR va convoca peste douză zile Consiliul Republican al partidului, iar ulterior voi veni cu mai multe detalii”, a spus Ilan Șor.

Menționăm că ieri Ilan Șor a făcut prima apariția publică de la începutul crizei politice din Republica Moldova și a anunțat că se află în țară. „Mă aflu acasă, în Republica Moldova”, a spus Șor.


Pub