(video) Andrei Năstase a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan: „Am discutat cu privire la realitățile din Moldova”

Ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase, a avut astăzi, 12 iunie, o întrevedere cu ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan. Astfel, cei doi au discutat despre situația politică internă care s-a creat în ultimele zile în Republica Moldova, cât și despre descinderile din această dimineață de la Direcția Protecția martorilor din cadrul Inspectoratului Național de Investigații (INI), unde șase polițiști care au anunțat ieri, 11 iunie, că susțin Guvernul Sandu, iastăzi, 12 iunie, au fost suspendați din funcție.

Foto: UNIMEDIA

„I-am mulțumit domniei sale că la înstituirea Parlamentului Republicii Moldova a fost alături de cei care exprimă astăzi voința poporului. Am discutat cu privire la realitățile din Moldova. Am vorbit despre incidentul din această dimineață, la unitatea de Poliție nr.6. Am vorbit și despre uzurpatorii puterii de stat care calcă în picioare Constituția și legile țării. L-am informat pe ambasador și despre persecuțiile la care sunt supuși polițiștii care au hotărât să respecte Constituția”, a menționat Andrei Năstase.

La rândul său, Ambasadorul SUA la Chișinău Dereck J. Hogan a mulțumit pentru întrevedere și a apreciat că funcționalitatea Parlamentului și a Secretariatului Legislativului este asigurată


Pub