Apelul deputatului Dumitru Alaiba: „Știm bine că în majoritatea din voi fierbe ceva. Este timpul să riscați și voi puțin”

Deputatul ACUM, Dumitru Alaiba, a făcut un apel către polițiști, militari și ofițeri, prin care cere „să iasă din umbră”. De asemenea, alesul poporului susține că explicațiile PD-ului care fac referire la ultimele decizii ale Curții Constituționale sunt „o operațiune masivă de spălare a creierilor”.

Foto: UNIMEDIA

„Dragi polițiști, militari, ofițeri. Ieșiți din umbră. Noi, mergând la riscuri personale, am făcut în săptămâna asta extrem de mult. Am făcut-o pentru țară, pentru copiii noștri, dar și pentru copiii voștri.

Unii colegi de ai voștri au făcut pasul corect primii, inclusiv veterani. Știm bine că în majoritatea din voi fierbe ceva. Știți bine că se întâmplă inevitabilul. Este timpul să riscați și voi puțin.

Avem nevoie de voi, de toți. Cu voi mai mulți alături vom pune punct acestui dezmăț mult mai repede. Trebuie să terminăm această nerușinare. Fiți următorul val. Mâine sau azi seara. Plahotniuc a plecat. Nu mai revine. Gata. Noi l-am dat jos. Acum avem nevoie de voi ca să o ducem până la capăt”, a scris Alaiba.


Pub