Profesorii Universității Tehnice a Moldovei și-au declarat sprijinul pentru Guvernul condus de Maia Sandu

Anticoruptie.md
12/06/2019
Captura de pe video

Mai mulți profesori ai Universității Tehnice din Moldova au susținut miercuri, 12 iunie, o conferință de presă în cadrul căreia au anunțat motivele de ce au semnat marți declarația de susținere a Guvernului Maiei Sandu.

„Considerăm că Guvernul are nevoie de o susținere populară. În ceea ce am făcut ne-am exprimat poziția civică. Am fi fost mai mulți dacă am fi avut o perioadă mai lungă. Am dat semnal ca și alți intelectuali să vină în susținerea Maiei Sandu”, a declarat Valeriu Dulgheru, doctor habilitat.

„Să dăm la o parte indiferența. Dacă analizăm ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, ajungem la concluzia că a ajuns momentul să acționăm împreună”, a susținut Sergiu Zaporojan, doctor habilitat.

„Am primit o sumedenie de mesaje de susținere. Studenții, absolvenții și cei din diasporă au răspuns pozitiv. Intelectuali, vă îndemnăm să susținem Guvernul Maia Sandu, care ne-a adus o speranță nouă!”, a spus Ilie Manole, academician.

Profesorii au anunțat că au primit o sumedenie de mesaje de susținere: „Nu știu dacă ne va ajunge hărtie ca să semneze toți această declarație. Facem apel către la toți ca să dea dovadă de demnitate și curaj. Vă chemăm să susținem guvernul Maia Sandu, care ne-a adus o nouă încredere și o speranță”.

Anticoruptie.md
12/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii