S.A. ”AROMA” – garantul sărbătorii perfecte!

Întreprinderea S.A. ”AROMA”, care anul trecut a împlinit 120 de ani de la fondare, continuă să surprindă plăcut cumpărătorii săi fideli. Astfel, în perioada 10 – 30 iunie 2019, companie anunță ca a demarat o promoție specială pentru cei care doresc să celebreze un eveniment (nuntă, cumătrie, zi de naștere, etc.), acordînd reduceri în valoare de 20% la produsele sale de top (divinurile ”Barza Neagră”, ”Aroma”, ”Moldova”, ”Chișinău”).

Foto: Aroma.md

Aflîndu-se în procedură de restructurare, S.A. ”Aroma” întreprinde acțiuni active de dezvoltare, iar rezultatele nu se lasă așteptate.

În cadrul Galei Businessului Moldovenesc 2019, care a avut loc la data de 30 mai 2019, S.A. ”Aroma” a fost nominalizată ca Laureat al concursului ”Premiul pentru realizări în domeniul calității”.

Recent, întreprinderea a lansat o gamă de lichioruri din fructe de pădure (din mure, corn, afine, aronie). Acestea reprezintă băuturi alcoolice de desert, fabricate din morsă de fructe. Posedă o aromă pronunțată de fructe, gust extractiv, dulciu, plăcut. La fabricarea acestora sînt folosite doar fructe și produse naturale.

Reduceri la SA Aroma / Sursa:Aroma.md

Fiind una dintre cele mai vechi întreprinderi producătoare de băuturi alcoolice din Moldova, la S.A. ”Aroma” se găsesc cele mai vechi distilate din țară, care datează cu anii 1944-1946. La fel, în cramele S.A. ”Aroma” se păstrează o colecție de băuturi alese, pe placul cele mai rafinate gusturi.

Toate acestea sunt disponibile publicului larg, atît în cadrul vizitelor individuale sau de grup, cît și în cadrul degustațiilor specializate pe care întreprinderea le prestează la solicitare.

Menționăm că pe lîngă excursiile și degustațiile profesionale, S.A. ”Aroma” oferă și alte servicii și facilități clienților săi, cum ar fi: fabricarea produselor cu imprimeu personalizat; comandarea produselor S.A. Aroma de la distanță și livrarea la domiciliu a mărfii comandate; prețuri motivante și sistem flexibil de reduceri în magazinul specializat; posibilitatea procurăii certificatelor cadou, care facilitează esențial sarcina celor care ar dori să surpindă o persoană dragă cu o băutură excelentă, oferindu-i acesteia posibilitatea să și-o aleagă singură în magazinul specializat al întreprinderii.

Reduceri la SA Aroma / Sursa:Aroma.md

În magazinul specializat S.A. ”Aroma”, amplasat pe strada P. Movilă, 37 se găsește o gamă largă de divinuri cu vîrsta de la 3 pînă la 55 de ani, dar și balzam, rachiu de cidru de mere (calvadox), lichior și chiar whisky – toate fabricate de către S.A. ”Aroma”. Mai mult de atît, producția este ambalată în sticle de la 0,05 litri pînă la 55 de litri; iar pentru cei care doresc un ambalaj mai exotic – pot găsi divin îmbuteliat în diferite figurine din sticlă, în butoiașe de diferite dimensiuni, etc.

S.A. ”Aroma” – calitate, eleganță, rafinament.

Contactele magazinul specializat:

m. Chișinău, str. Petru Movilă, 37,

tel. 022 295719


// console.log('no ads situation')