(video) Socialiștii răspund la invitația PD-ului la dialog: „Să elibereze instituțiile statului și să permită accesul imediat al Guvernului legitim”

Reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova spun că nu și-au schimbat poziția și cer Partidului Democrat să eliberezi instituțiile statului și să permită noului Guvern să intre in clădire pentru a-și desfășura activitatea. Răspunsul vine după ce PD i-a invitat la dialog pe cei din blocul ACUM și PSRM, pentru a găsi o soluție de ieșire din blocajul politic și constituțional.

Foto: UNIMEDIA

„Nu am schimbat poziția: să elibereze instituțiile statului, să permită accesul imediat al Guvernului legitim, recunoscut de comunitatea internalională, susținut de aproximativ toată lumea din RM și din diaspora. Să lase să intre în clădirea Guvernului și să muncească. Să nu blocheze și să scoată corturile din fața instituțiilor. Noi vrem să revenim la să revenim la legalitate și invitația noastră este să revenim la legalitate”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că ieri, 10 iunie, Andrian Candu a declarat că PD cheamă partidele parlamentare, „mai cu seamă PSRM și ACUM la dialog politic”.


Pub