(video) Câțiva polițiști au anunțat că se vor subordona noilor șefi ai IGP și Ministerului de Interne

Câțiva polițiști au anunțat că se vor subordona noului șef al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan, numit de ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase.

Foto: UNIMEDIA

„Sunt surprins plăcut de curajul colegilor mei care au răspuns la apelul care a fost ieri lansat de ministrul de Interne, Andrei Năstase”, a spus noul șef IGP, Gheorghe Balan.

„Din partea mea și a colegilor mei, vă anunț că noi recunoaștem noul Guvern, Guvernul condus de Maia Sandu. Facem apel către toți colegii să ne urmeze exemplul ca să evităm ciocniri, dezordine în masă, altercații și să menținem ordinea publică”, a declarat Anatolie Macovei, șeful direcției a șasea din Inspectoratul Național de Investigație.

Întrebat care este poziția colegilor din alte subdiviziuni ale Poliției, Anatolie Macovei a declarat că „în foarte scurt timp o sa auziți și glasul lor, în foarte scurt timp”.

„Suntem hotărâți, pentru că în ultima perioadă am observat nedreptăți în societate. Toți părinții sunt plecați, rude, frați și am decis să punem aportul la schimbarea societății”, a declarat unul dintre polițiștii prezenți.

„Un act de mare curaj, un act de mare demnitate”, a declarat membrul Platformei DA, Chiril Moțpan.


Pub