Stau în fața CC în schimbul a 500 de lei
Politic 11 iunie 2019, 20:46 | 4992

Oamenii adusi organizat la Curtea Constitutionala primesc cate 500 de lei. In schimbul banilor, ei trebuie sa stea o zi in fata institutiei. Mai exact, 12 ore. O spun chiar ei. Unii vin, altii pleaca, prin rotatie. Cei care monitorizeaza multimea ar primi si cate 50 de euro. Remunerarea ar veni din partea Partidului Sor. Solicitati de Jurnal TV, reprezentantii formatiunii au negat ca ar plati oamenii si au adaugat ca este o provocare.

Unii, care sunt responsabili de organizarea oamenilor și care nu au vrut să ne vorbească în fața camerei, ar primi câte 50 de euro. Ei ar fi și responsabili de monitorizarea manifestanților din fața Curții Constituționale. Printre ei sunt și acești tineri care au încercat să împiedice echipa noastră să filmeze și chiar ne-au înjurat.

Liniștiți că le este asigurată remunerarea, unii s-au apucat de jucați cărți în fața Curții Constituționale.

Alții mâncau semințe sau dormeau.

O femeie croșeta.

Reprezentanții Curții Constituționale nu par să fie deranjați de prezența manifestanților. Mai mult, instituția îi asigură cu electricitate - un prelungitor a fost tras din clădire până la oamenii de afară.

Și bătrâna care s-a pomenit ieri înșfăcată și sufocată de o altă pensionară ar fi fost adusă în fața Curții Constituționale de membri ai Partidului Șor. Asta ne-au spus unii telespectatori.

Contactați telefonic, reprezentanții Serviciului de presă al Partidului Șor au negat că oamenii din fața Curții Constituționale sunt aduși și plătiți de formațiune. În schimb, prim-vicepreședintele Partidului Democrat Pavel Filip recunoaște că manifestanții din fața instituțiilor de stat sunt susținători ai unor partide.

Opinia ta contează. Comentează!