01:42:44 19.04.2024
Stiri

Între timp, Partidul „ȘOR” anunță că a mai iluminat un sat din cele peste 100 localități din circumscripțiile 18 și 19, unde alegerile au fost câștigate de Ilan Șor și Marina Tauber

Partide/Comunicate 11.06.2019 12:22 Vizualizări908 Autor: Ziarul National
Între timp, Partidul „ȘOR” anunță că a mai iluminat un sat din cele peste 100 localități din circumscripțiile 18 și 19, unde alegerile au fost câștigate de Ilan Șor și Marina Tauber


În satul Târzieni, raionul Orhei, a fost instalat un sistem de iluminare stradală, în cadrul unui amplu proiect de infrastructură implementat de Partidul „ȘOR”. „Lucrările de instalare a sistemului de iluminare stradală la Târzieni au fost realizate în timp record – mai puțin de trei săptămâni. Echipele de muncitori au montat aici peste 70 de becuri LED economice, au tras mai mult de 2.000 de metri de cablu și au instalat panouri de automatizare”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii politice.

Potrivit sursei citate, noul sistem a fost inaugurat în prezența vicepreședintelui Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber, care a menționat importanța pe care formațiunea sa o acordă dezvoltării infrastructurale a R. Moldova, dar în primul rând a celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19. În localitate a fost organizat și un concert, cu participarea renumitului ansamblu „Brio Sonores”, iar festivitatea a culminat cu un impresionant foc de artificii.

Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a amintit că formațiunea sa, pe lângă instalarea iluminatului stradal și-a asumat să achite și factura pentru energia electrică. El i-a îndemnat pe toți politicienii să urmeze exemplul Partidului „ȘOR” – „să vorbească mai puțin și să facă mai mult pentru oameni”. „Ne-am asumat și facturile de curent electric pentru iluminarea stradală, ca localitățile să nu trebuiască să caute bani pentru aceasta. De aceea, în timp ce unii pălăvrăgesc despre politică noi lucrăm. Îi îndemnăm pe toți politicienii să înceapă să lucreze. E timpul să facă lucruri bune pentru oamenii”, a spus Șor, citat de comunicatul de presă.

Locuitorii din Târzieni au menționat că, având în vederea experiența legată de partide și politicieni, au avut dubii în promisiunea făcută de Partidul „ȘOR”, dar s-au convins „că este singura formațiune care își respectă angajamentele electorale”, arată sursa citată.

Instalarea iluminatului stradal la Târzieni face parte dintr-un amplu proiect infrastructural, lansat după alegerile parlamentare de Partidul „ȘOR” în cele 104 localități din circumscripțiile în care a învins la alegeri. „Iluminatul stradal este doar prima etapă, satul Târzieni fiind deja a treia localitate în care a fost finalizat, iar în alte câteva zeci de localități se desfășoară lucrările. După ce vor fi iluminate, în toate cele 104 localități vor fireparate drumurile, modernizate instituțiile de învățământ și punctele medicale, va fi implementat proiectul „“Capitalul matern”, deschise farmacii și magazine sociale în fiecare localitate”, conchide Partidul „ȘOR”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md