(foto) Noul Polestar 1 se află pe ultima sută de metri înainte de startul producţiei în serie

Compania Polestar anunţă despre demararea procesului în care primii clienţi ai coupeului 1 îşi pot confirma specificaţia finală aleasă, înainte de startul producţiei.

Acest moment se aproprie tot mai mult deoarece se finalizează construcţia uzinei din China, acolo unde actulamente, în facilităţile deja active, se mai produc prototipuri finale înainte de cele pre-producţie, dar şi cele de serie.

“Este minunat de văzut cum am progresat de la arătarea lui Polestar 1 pentru prima dată în 2017, până acum, când avem gata o parte a uzinei noastre şi exemplare de teste sprintează prin zonă şi în afara complexului industrial”, a declarat şeful Polestar Thomas Ingenlath.

Seria de prototipuri TT (tooling try-out cars), care include aproximativ 50 de autoturisme până în prezent, este utilizată pentru a ajusta metodele de producție și pentru evaluarea implementării unor unele de nouă generaţie, compania asigurându-se astfel că procesele de fabricație și asamblare funcționează aşa cum se intenţiona de la bun început, înainte de startul producției de automobile.

Vezi şi: (video) Crash test cu un prototip Polestar 1. Vezi ce a rămas din caroseria-i din fibră de carbon

Vezi şi: (video) Polestar 1 a ieşit la teste pe pământ suedez. Vezi cum e accelerat până la 220 km/h pe asfalt umed

Thomas Ingenlath continuă:

“Acum vom permite clienților noștri fideli să-şi confirme specificația finală pentru mașina lor, știind că le vom oferi un GT minunat, care este construit la cele mai înalte niveluri de calitate, asamblare şi finisare”.

Centrul de producție Polestar din Chengdu este în etapele finale de construcţie și urmează să fie inaugurat mai târziu în acest an 2019. Amintim că preţul unui Polestar 1 pentru piaţa europeană este de 155.000 de euro.

Modelul este un gran turismo plug-in hybrid care produce 600 de cai putere și un cuplu de 1.000 Nm. Acesta mai deţine actualmente şi titlul de cel mai autonom vehicul din categoria din care face parte – poate rula până la 150 de km doar cu energie electrică.

Vezi mai multe: Beijing 2018: A fost anunţat preţul de start final pentru Polestar 1, inclusiv în Europa

Vezi neapărat: GENEVA 2019: Noul Polestar 2 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/