(video) No comment: Cum să nu speli niciodată o motocicletă

O situaţie amuzantă, dar şi periculoasă vine din New Hampshire, SUA şi a devenit în scurt timp virală în spaţiul online. Un membru al comunităţii locale de bikeri s-a decis în privinţa înfăptuirii unei acţiuni ieşite din comun: a intrat cu motocicleta sa într-o spălătorie automată!

Nu vom comenta prea mult situaţia deoarece e mai simplu să priviţi imaginile ataşate. Un lucru însă putem afirma: nu încercaţi să repetaţi acest lucru!

Bărbatul din imagini s-ar fi putut sufoca în această combinaţie de apă, substanţe chimice şi perii care se învârt cu viteză, iar până la urmă întreg sistemul de spălare a efectuat o oprire de siguranţă pentru că peria superioară şi una laterală s-au încâlcit cu părţi ale motocicletei. În cele din urmă a fost nevoie de ajutorul prietenilor pentru a-l ajuta să iasă, pentru că s-ar fi putut răni în încercarea a sprijini vehiculul de câteva sute de kilograme pentru ca să nu cadă la pământ.

Vezi şi: (video) Harley-Davidson a lansat noua motocicletă FXDR 114

Vezi şi: (video) Cea mai scumpă motocicletă Harley-Davidson din lume a fost făcută în Elveţia

Vezi şi: (video) Şoferul unei Toyota şi-a spălat mult mai bine maşina imediat ce a ieşit din spălătorie

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/